Търсене на имоти

БГ СКЛАД организира Първа международна конференция за индустриални имоти в София

След успеха на Националната конференция за индустриални имоти в Пловдив, проведена миналата година, на 16 октомври 2018г. София ще стане домакин на първото международно събитие в сектора. Организаторите от утвърдената компания „БГ СКЛАД“ правят заявка за една професионална среща на високо ниво на експерти и инвеститори от Централна и Източна Европа. Акценти в Конференцията ще бъдат поставени върху дигитализацията, модернизацията и персонализацията - бъдещето на пазара на индустриални имоти.

 

Симеон Митев – собственик на „БГ СКЛАД“:„Преди 4 години, заедно с колегата ми от Пловдив, Иван Ласков достигнахме до извода, че предвид създаването и развитието на платформата БГСКЛАД ще бъде добре да организираме събития, свързани с развитието на пазара на индустриални имоти в България. Така, през 2015г. организирахме първата зонална конференция, а година по-късно – още две в Пловдив и Стара Загора. Интересът на публиката и ангажираните в сектора беше много голям, което беше предпоставка и за провеждането на Национална конференция през 2017г. Тази година разширяваме спектъра и каним всички на Международната среща в столичния Интер Експо център на 16 октомври“.

 

В рамките на Конференцията, консултантите на „БГ СКЛАД“ ще представят състоянието и тенденциите в он-лайн пазара на индустриални имоти в българските градове. Експерти от страната ще проведат лекции относно формирането на цените, търсенето и предлагането на имоти, и ще очертаят основните тенденции и предизвикателства пред българския бизнес. Своя опит ще споделят и представители на сектора от Гърция, Турция, Румъния, Русия, Германия и други страни от Европа.
 

Симеон Митев – собственик на „БГ СКЛАД“„Очакваме събитието да бъде открито от министъра или зам. министъра на икономиката, директора на Българска агенция за инвестиции – Стамен Янев и председателя на Конфиндустрия България – Луиза Мерони. Сред специалните ни гости ще бъдат и представители на генералните спонсори на събитието „Металсистемс“ и „Галакси Инвестмънт груп“, както и на стратегическите ни партньори от Национално сдружение „Недвижими имоти“.

 

Какви ще бъдат изводите от Първата международна конференция за индустриални имоти в България очаквайтев информационните рубрики на Domaza Новини.


За повече информация
свържете се с компания „БГ СКЛАД“
на +359 884 606 077
или 

пишете на mitev@chance96.bg


Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини