Търсене на имоти

Звезден наем: бившият дом на Джони Деп и Кейт Мос се предлага за $ 21 500 на месец

Актьорът Джони Деп и топ моделът от 90-те години, Кейт Мос имаха бурна връзка от 1994г. до 1997г. За това време те са споделяли и общ дом в Манхатън, Ню Йорк. Именно тази къща привлече вниманието на медиите, защото се появи на наемния пазар на недвижими имоти. Разбира се, не всеки ще може да си позволи да плаща по $ 21 500 на месец, но поне може да си уговори оглед.
 


 

Имотът впечатлява с панорамния си таван във всекидневната и дървените ламперии в останалите помещения. Част от стените са от тухли, а прозорците са от красива дограма с орнаменти. Подово отопление под естествения масивен паркет, допринася за комфорта на обитателите на този дом, а голямата камина внася романтика в арт-интериора. На два етажа и половина са разположени всекидневна, кухня, тераса, спалня с баня и голям дрешник, още една баня и таванско помещение.
 

Въпреки, че в момента имотът се отдава под наем, преди три години е бил обявен за продажба. Цената, която е била искана за него тогава е била $ 14,9 милиона, предава dailymail.co.uk.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини