Търсене на имоти

Звезди класират недвижимите имоти сред най-добрите подаръци за Коледа 2018

Освен като актриса, Гуинет Полтроу се изявява и като бизнес дама, създател на марката „Goop“, а в уебсайта й се предлагат нетрадиционни подаръчни артикули. Тази година, в каталога с предложения за коледни подаръци, наречен „Невероятно, но страхотно“, филмовата звезда е отделила специално място на цяло село в Испания! Електронното издание thisisinsider.com уточнява, че това е една от най-скъпите оферти в своеобразния наръчник за Коледа 2018, на стойност 172 910 долара.
 

Това обаче не е единственото селище в Испания, което се предлага от брокерите. Миграцията към по-големите градове е довела до обезлюдяване на много малки населени места, а агентите на недвижими имоти се надяват, че ще успеят да привлекат чуждестранни инвестиции.
 


Справка в една от испанските агенции за недвижими имоти показва, че в селцето, предложено  от Гуинет Полтроу, има поне три къщи, снабдени с вода, електричество, функционираща канализационна система и фурна за хляб. Друго преимущество е, че къщите се намират в близост до река и от тях се разкрива прекрасна панорамна гледка. Като се замисли човек, не е толкова лоша идея да получи подобен подарък от Дядо Коледа!


Ако и вие искате да зарадвате близък човек с недвижим имот за предстоящите празници, можете да разгледате други предложения за апартаменти и къщи на достъпни цени в Испания от базата на domaza.bg!

 
Най-четени публикации:

Имоти от банки в България – къде да намерим и как да купим

Пасивни къщи в София – много слънце и малко разходи в името на децата и природата

Идва ли нова финансова криза? Цял свят обсъжда речта на легендарния Сорос


Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини