Търсене на имоти

Работа мечта: 136 000 долара заплата, за да пътувате и снимате!

За много хора работата е просто начин да се изкарат пари за пътувания, но накрая се оказва, че отпускът, който могат да си вземат не е достатъчен. Ако това ви звучи познато, работата от мечтите ви може да е станала съвсем достъпна. Една от най-луксозните круизни компании Royal Caribbean търси нов служител, който да плава по света, документирайки опита си в социалните медии, предава thisisinsider.com.
 

Обявата за работа гласи, че се търси човек за позиция "Shore Explorer" /в превод – „брегови изследовател“/, който ще пътува по света и ще получава заплата от $ 136 000! Маршрутът на круизния кораб предвижда посещение на ледник в Аляска, разходка до Осака в Япония и рафтинг в норвежките фиорди. Одобреният кандидат също така ще има възможност да преживее еднократно пътуване до новия и изключителен частен остров на Royal Caribbean в Карибския басейн - Perfect Day в CocoCay.

Позицията е отворена за британски и ирландски граждани на възраст над 21 години, а за да кандидатствате просто трябва да публикувате "изключителна история за пътуване, видео или изображение" в Instagram чрез историите на Instagram, IGTV или Instagram пост с @RoyalCaribbeanUK и # ShoreExplorer, преди края на деня на 1 март 2019 година.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини