Търсене на имоти

Уникална къща във формата на Мики Маус се появи на пазара на недвижими имоти

Да живееш в Дисниленд! Звучи приказно, но, за съжаление е невъзможно. За любителите на анимационните герои от филмите на едноименното студио обаче има чудесна алтернатива. На пазара на недвижими имоти в САЩ и по-точно – във Флорида, се е появила оферта за приказна къща с басейн във формата на Мики Маус! Намира се в Палм Бей, на около час път от увеселителния парк и е превъплатила магията на чудния свят на Дисни, предава people.com. Имотът е разположен върху парцел от 8 акра и разполага с 5 спални и 6 бани. Цената, срещу която може да бъде ваш е $ 849 000.
 
 

Интериорът на къщата е посветен единствено и само на Дисни героите! Някои от стаите разполагат с големи стенописи върху ярко оцветени стени, а други, като кухнята, са украсени от „вкусни докосвания“ под формата на картини над печката или мишка-огледало в банята. Върху вратата на този дом пък са изобразени Мини и Мики Маус, а стените на антрето са посветени на Пепеляшка, Гуфи и Доналд Дък, Снежанка.
 
 
Освен всичко друго, в пределите на имота е разположена и къща за гости, стая за билярд, домашно кино и гараж за пет автомобила. Екстериорното оформление пък е оформено както Аквапарка на Дисниленд. В допълнение към лагуната на предния двор е басейнът с форма на Мики Маус, втори басейн с хидромасажна вана, каменен водопад, хижа Тики, пещера и пешеходен мост. Отделено е място за коне и други тревопасни животни, хамбари, картинг писта.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини